top of page

Poročilo s sobotne diplomatske regate

Tudi letos smo se člani KKL v organizaciji našega predsednika udeležili tokrat že 15. diplomatske regate v Izoli. Udeležencev nas je bilo več kot 500, vključno z več kot 110 diplomati.


Začelo se je posebej veselo, ko smo v naše jadralske vrste na že legendarno jadrnico Metka sprejeli simpatično predstavnico Slovenske turistične organizacije z enakim imenom. Žreb jo je med vsemi prijavljenimi jadrnicami namreč popolnoma naključno določil za jadranje na njeni soimenakinji...kakšno naključje!


Kljub občasno močnemu dežju smo odjadrali predpisane kroge in se hkrati kot ekipa odlično zabavali. Želodčki so uživali ob doma pripravljenih dobrotah, žejni tudi nismo bili, smeha ni manjkalo. Na koncu nas je pozdravil sonček in nekatere med nami povabil na osvežitev in skok v še toplo morje. Dogodek smo zaključili s slavnostno večerjo.


Zahvaljujemo se predsedniku za še eno nepozabno druženje in se že veselimo naslednjega.
1 view

Recent Posts

See All

JADRALSKA SEKCIJA KKL vas vabi na ogled Barkovljanke v nedeljo, dne 13. oktobra 2019 Dobimo se ob 9.00 uri v Marini Izola, pomol B, številka 14. Po uvodnih informacijah in razdelitvi funkcij se bomo z

Jadralci KKL smo se tudi letos udeležili tradicionalne Diplomatske regate, ki je bila 14. septembra 2019 v Izoli. Diplomatska regata je družabno – športna prireditev, kjer se srečajo jadralci, diploma

bottom of page