top of page
  • Writer's picturePffft Tsss

Redno mesečno srečanje, ki bo v četrtek, dne 1. aprila 2010 ob 19. uri

Spoštovani člani KKL-a,

Vabim vas na redno mesečno srečanje, ki bo

v četrtek, dne 1. aprila 2010 ob 19. uri (OB SEDMIH)

na sedežu družbe Debitel, telekomunikacije, d.d.,

Železna cesta 18, 1000 Ljubljana (prečna na Linhartovo cesto)

kjer nam bo delovanje in vizije te družbe predstavil njen direktor g. Borut Razdevšek.


Rojen leta 1961 v Slovenj Gradcu. Leta 1984 se je zaposlil kot vodja prodaje v Slovenijalesu v Ljubljani in bil tam do leta 1989, ko je postal vodja izvoza v podjetju Videm D’arcy Ljubljana. Leta 1990 je postal poslanec v Slovenskem parlamentu in vodil komisijo za varstvo potrošnikov. Leta 1992 je postal župan občine Ljubljana Bežigrad. Leta 1995 se je vrnil v poslovne vode in postal namestnik generalnega direktorja podjetja družbe Mobitel. Uspešno je izpeljal projekt GSM, ki je danes osnova mobilne telefonije v Sloveniji. Svojo pot je nadaljeval v družbi Debitel d.d., ki jo kot generalni direktor uspešno vodi od leta 1998.

Debitel telekomunikacije d.d. Ljubljana


Družba Debitel je podjetje, ki je v službi ljudi in za ljudi. To dokazuje že 10 let od svojega začetka, ko si zaposleni iz dneva v dan prizadevajo, da z delom, poslovanjem in razvojnimi aktivnostmi prispevajo k boljši kakovosti življenja svojih uporabnikov. Uporablja najbolj kvalitetno omrežje nacionalnega operaterja Mobitela. Osnovna vizija družbe je: »Biti najprijaznejši, najbolj pošten in kvaliteten ponudnik storitev mobilnih telekomunikacij v Sloveniji. Biti družba, katere uporabniki so ponosni, da so njeni člani.«


Poleg govorne telefonije GSM/UMT, nudi tudi kvalitetne storitve prenosa podatkov, mobilnega plačevanja in nešteto dodatnih storitev, ki jih omogoča tehnologija mobilnih telekomunikacij. Vsi Debitelovi uporabniki uspešno dostopajo do Mobitelovega mobilnega portala Planet, kjer imajo na voljo vse dodatne storitve. Uporabniki lahko z Debitelom sklepajo redna naročniška razmerja ali kupijo predplačilni sistem (Debikartica), ki ga lahko polnijo tudi preko rednih naročniških razmerij.


Debitel slovi kot družinam najprijaznejši ponudnik, ker omogoča uporabo kvalitetnih Debitelovih storitev za kontrolo nad porabo. 100.000 uporabnikov to skrb nagrajuje z zvestobo Debitelu.


Ljubljana, dne 25.1.2010

Predsednik: Janko Arah

P.S.

Članarino, ki znaša € 20,00, lahko poravnate z nakazilom na transakcijski račun kluba.

0 views

Recent Posts

See All

ความคิดเห็น


bottom of page