ki bo v četrtek 19. novembra 2015 s pričetkom ob 17.30 uri v modernem Kuharskem ateljeju v Miele centru na Brnčičevi 41 v Ljubljani (industrijska cona Črnuče).
Prisrčno vabljeni na veselo druženje ob kuhanju starih KOROŠKIH JEDI. Vabljeni TUDI MOŠKI - seveda lahko tudi brez kuharskega znanja.
Tokratni jedilnik: srčki iz koroškega kruha bodo namazani z »grumpi« (ocvirki) in ploščicami česna. Privoščili si bomo šilce robidovega žganja(!), sledi priljubljena »čisava župa« (koroška kisla juha).Tokrat se bomo predvsem posvetili pripravi PEČENIH koroških prazničnih sladic: pogače (potice), »kuočnjaka« (sadni kruh), pečeni proseni kaši za tiste, ki so občutljivi na gluten. Sladko hrano bomo pospremili s čajem in kuhanim vinom.
Organizatorke: Doroteja, Mira, Evita
Prosimo, prijavite se najpozneje do ponedeljka 16.11.2015
Miri Vidmar na sms 041 391 259 ali E mail mira.vidmar@gmail.com,
Pripravila: Doroteja Omahen, vodja Kulinarične sekcije KKL »Koroška kuharija«
Comments