top of page
  • Writer's picturePffft Tsss

Vabilo na letošnjo prvo okroglo mizo, ki bo v četrtek, dne 9.1.2014 ob 18,00 URI

Studio Eviana, oaza zdravja in dobrega počutja, organizira prvo Okroglo mizo KKL v letu 2014 in sicer drugi četrtek v mesecu januarju 2014, to je 09.01.2014


Dobili se bomo na naslovu Eviana studia, to je v Trzinu, Špruha 19, ob 18.00 uri.

Srečanje bo potekalo v zelo sproščenem vzdušju. Ob prijetni glasbi, zdravih in okusnih prigrizkih in pijači se bomo predali našim svetovalcem in trenerjem, kajti željni smo novih vedenj in spoznanj.


Tema našega srečanja bo zdravje.

Zdravje znamo ceniti predvsem takrat, ko nam ponagaja. Kadar smo zdravi, se dobro počutimo v svoji koži, dobro "funkcioniramo", kar se potem odraža v našem delovanju, kakor tudi videzu. Zdravega, zadovoljnega človeka in njegovo energijo je moč zaznati že od daleč :)


V našem studiu se ukvarjamo predvsem z preventivo. Kako izoblikovati zdrav življenjski slog, ki vključuje gibanje, prehrano in pozitivno naravnane misli, duha.

Način in metode vam bodo predstavili naši mladi učitelji in trenerji.


Zanimivo in preprosto sproščujoče bo :)Zato predlagamo, da pridete v športnih oblačilih, v katerih se boste udobno počutili.


ZA VSE OSTALO POSKRBIMO MI!!!


VESELIMO SE ŠTEVILNE UDELEŽBE :)


Tisti, ki bi slučajno ostali doma.... žal vam bo, zagotavljam :), ker vas čakajo tudi majhna presenečenja.


v Trzinu zavijete k "piramidi", potem samo naravnost v hrib do konca, na križišču levo in po cesti naravnost približno 300 m... Objekt je na levi strani, sivo rumena zgradba, vhod B, Studio Eviana je v 1. nadstropju.


Ob koncu leta in v prihajajočih veselih praznikih, pa vam želimo obilo lepih trenutkov. Preživite jih z ljudmi, ki vam veliko pomenijo, veselo in z pozitivnimi pogledi v prihodnost :)


"Nobena stvar ne naredi človeka srečnejšega, kot njegovo lastno prepričanje, da je naredil najboljše, kar je mogel." (Mahailo Pupin)


Zaupajmo vase in odpiramo sreči vrata :)


Bojana Jurenec

1 view

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page