top of page
  • Writer's picturePffft Tsss

Vabilo na osrednji koncert KKZ »koroška poje«

Spoštovani člani KKL,


Predsednik prijateljskega kluba nas je povabil na osrednji koncert KKZ »koroška poje« z naslednjim vabilom:


V imenu ljubljanskega Kluba koroških Slovencev naj povabim na osrednji koncert KKZ - Krščanske kulturne zveze "Koroška poje" v celovškem Domu glasbe, in sicer v nedeljo, 8.3.2015 ob 14.30. V programu, ki bo posvečen mednarodnemu dnevu žena, bodo nastopali: ŽePZ Rožanke, ŽePZ SPD Trta, Trio Sonus, mezzosopranistka Bernarda Fink, Singgemeinschaft Oisternig iz Ziljske doline, MePZ Podjuna, Harmonikarski orkester KD Mihaelov sejem - Mengeš ter MoPZ iz Štmavra (Italija).

Odhod našega avtobusa bo ob 8.30 s parkirišča pred trgovino Mercator na ljubljanskem Rakovniku, nato pa ob 8.40 z avtobusnega parkirišča v Tivoliju.


Skozi karavanški predor se bomo zapeljali do Šentpetra pri Šentjakobu v Rožu, kjer bomo obiskali dvojezično Višjo šolo za gospodarske poklice (v nekdanji slovenski Narodni šoli); tam deluje tudi dvojezični otroški vrtec. Pot nas bo naprej vodila skozi Šentjakob, Rožek, Škofiče, Hodiše in Vetrinj v Celovec. Med potjo bomo sicer imeli dva ali tri postanke, a najbolje bo vzeti nekaj malice s seboj. Tudi tokrat nas KKZ po koncertu vabi na „likof“ v kleti Doma glasbe. Preko Ljubelja je povratek v Ljubljano predviden okoli 19.30.

Cena prevoza in vstopnice na koncert je za člane KKS in partnerskih klubov oziroma društev - torej tudi za člane Kluba Korošcev Ljubljana - 24 evrov, za nečlane pa 30 evrov. Prijave na telefonu 031-603294 ali na e-naslovu jereb.soncni.d@gmail.com sprejema ga. Jožica Jereb. Obvezno je potrebno navesti, ali nameravate vstopiti na Rakovniku ali v Tivoliju, priporočljivo pa je pripisati tudi svojo številko mobilnega telefona. S prijavo velja res pohiteti, ker je več kot pol avtobusnih sedežev že rezerviranih.


Vplačila sprejemamo na bančni račun Kluba koroških Slovencev v Ljubljani = IBAN: SI56 0208 3005 0910 525 pri NLB, Ljubljana, TR 2 (BIC je LJBASI2X). Koda vplačila prispevka za izlet je „OTHR“ (= other/drugi). Le v primeru prostih mest bo - po vnaprejšnjem dogovoru - ga. Jerebova vplačila sprejemala na avtobusu.Lep pozdrav.


Janko Arah

1 view

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page