top of page
  • Writer's picturePffft Tsss

Vabilo na redno mesečno srečanje, ki bo v četrtek, dne 9. maja 2013 ob 19.00 uri

Spoštovani člani KKL-a,


Vabim vas na redno mesečno srečanje, ki bo


v četrtek, dne 9. maja 2013 ob 19.00 uri (OB SEDMIH) v

v kavarni "KAVA-ČAJ" - SLAMIČ, Kersnikova ulica 1, Ljubljana,

(najbližje parkirišče: parkirna hiša Kozolec, vhod z Dvorakove ulice)


na katerem nam bo IRENA KUŠIČKA predstavila:


The Reconnection - ponovna povezava

Reconnective Healing - zdravljenje s ponovno povezavo


Irena Kušička, z dekliškim priimkom Tiršek, je bila rojena v Slovenj Gradcu. Po gimnaziji na Ravnah, Kozmetični šoli na Zavodu za tehnično izobrazevanje in med študijem psihologije na Filozofski fakulteti v Ljubljani se je kot članica kabinskega osebja najprej za 13 let zapisala Adrii Airways. Leta 1991 je v Ljubljani odprla kozmetični salon, ga leta 2002 obogatila z ayurvedskimi terapijami in masažami ter pred dvema letoma nadgradila z zdravljenjem s ponovno povezavo, znano pod imenom Reconnective Healing. Svoje strokovno znanje, ki ga danes uspešno izvaja v svojem studiu na Krakovskem nasipu 26 (Ljubljana Trnovo, ob sotočju Gradaščice in Ljubljanice) je pridobila na številnih dodatnih šolanjih doma in v tujini. Danes sodi kot The Reconnection - "teaching asistent", v najožji team dr. Eric Pearla in je mentorica v mednarodni skupini, ki ponovno povezavo kot obliko zdravljenja prezentirajo po celem svetu.


Irena Kušička v svojem salonu sicer izvaja celo paleto terapij kot npr.: ayurvedske terapevtske masaže, presoterapijo, nego obraza (ayurveda), limfno drenažo (ročno), nego obraza z izdelki Issahra, kavitacijo, vakumsko terapijo, ultrazvok, elektroskulpturo (Andre Lapasset), elektrolipolizo..., vendar je trenutno fokus njenega delovanja prav zdravljenje s ponovno povezavo.


Zdravljenje s ponovno povezavo je oblika zdravljenja na vseh nivojih; čustvenem, mentalnem, duševnem in fizičnem. Je proces ponovnega povezovanja naše temeljne bivanjske esence z vesoljem in se zgodi s pomočjo povsem nove pasovne širine energije, svetlobe in informacij, in presega vse omejitve, slabosti in pomanjkljivosti do zdaj znanih energijskih tehnik zdravljenja (reiki, či gong, fin shi...). Njen obstoj potrjujejo tako primeri iz prakse, kot tudi rezultati raziskav v znanstvenih laboratorijih.


Nekoč so bili meridiani našega telesa, ki jim včasih pravimo tudi akupunkturne linije, povezani z mrežo linij, ki obkrožajo planet. Te mrežne linije so bile zasnovane tako, da so se nadaljevale navzven in nas povezale z veliko večjo mrežo, kar nas je povezovalo s celotnim vesoljem. Vendar smo sčasoma povezavo s temi linijami izgubili ... Ponovna povezava prinaša "nove" aksiatonalne linije (energetski tokovi), ki nam omogočijo dostop do edinstvene ravni vibracij in frekvenc za zdravljenje ter nenazadnje za naš razvoj. Aksiatonalne linije so del brezčasnega omrežja inteligence, sistem vzporedno-dimenzionalnega obtoka, ki privlači osnovno energijo za obnovo funkcij človeškega telesa.


S ponovno povezavo ne zdravimo specifičnih zdravstvenih težav, ampak človeka kot celoto vračamo v naravno stanje ravnovesja. Z drugimi besedami, ponovna povezava preprosto odstranjuje motnje tako, da dopušča telesu samozdravljenje in omogoča, da deluje z optimalno kapaciteto.

Spekter zdravljenja s ponovno povezavo tvorijo energija, svetloba in informacije ter se nenehno spreminjajo. Znanstveniki v svojih laboratorijih ugotavljajo, da frekvenc ponovne povezave ne ustavi nobena ovira ter da deluje, ne da bi človek v to moral verjeti. Postopek ponovne povezave poteka brez dotika in stran od telesa, saj moč teh frekvenc z daljavo narašča. Ker deluje na vse žive organizme, ga izvajamo tako pri zdravljenju dojenčkov ali pacientov v zlatih letih, kakor tudi pri živalih in celo rastlinah. Interakcija s temi, izredno otipljivimi frekvencami se začne že med srečanjem z izvajalcem ponovne povezave in traja tudi potem, ko pacient zapusti prostor srečanja - pravzaprav celo življenje!


Ljubljana, dne 22.4.2013


Janko Arah

Predsednik


P.S.

Prosim člane, ki letošnje članarine še niste plačali, da nakažete 20,00 € na transakcijski račun kluba: SI56 0510 0801 0444 952.

0 views

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page