top of page
  • Writer's picturePffft Tsss

DUGI OTOK - Luka, občina Žman/Hrvaška

KLUB KOROŠCEV LJUBLJANA

Sekcija za avanturizem + Sekcija za življenje

Vabi na teden užitka morja, zraka in pridobljenih znanj za zdravje in radost življenja

DUGI OTOK - Luka, občina Žman/Hrvaška

24.9. - 1.10. 2016



Naša Korošica, Marjana Mlinar, vodja naše nove »Sekcije za življenje« bo v Hotelu Luka, v kraju Luka na Dugem otoku (začetni otok Kornatov, na njegovem jugu leži, 11 km oddaljen, čudoviti »Park narave Telaščica«), spremljala bivanje skupine v neokrnjeni naravi, v tesnem stiku z morjem, zemljo in zrakom ter posredovala svoje izjemno bogato znanje o človeškem telesu in umu, vsem udeležencem jesenskega »Srečanja za veselje do življenja«!



Hotel Luka (2*) leži sredi gozdička, povsem na samem; dostopen po ozki cesti in stopnicah je kot nalašč za program bivanja v naravi in spoznavanje načinov do zdravja.


PROGRAM:

• Sobota, 24.9. Odhod iz Ljubljane in avtobusni transfer do Hotela (Zadar/trajekt, Brbinj, Luka)

• Celotedenska oskrba v hotelu Luka na bazi polnega penziona (bife zajtrk, kosilo in večerja kot izbira med 3 meniji; ribji, mesni in vegetarijanski, 1 večerja je dalmatinska s 4 hodi), glasba (med 18 in 22 uro), obisk nasada oljk in degustacija oljčnega olja ter obisk nasada fig; oboje v lasti lastnikov hotela.

• Povratek v soboto, 1. oktobra.


DODATNI PROGRAM:

• Vsakodnevni 2-urni seminar z Marjano, z doplačilom možna tudi individualna obravnava in masaže.

• CENA: 350 EUR po osebi (dopalčilo za 1 posteljno sobo 85 EUR).

• Kalkulacija narejena na 20 oseb.

• CENA zajema avtobusni transfer, trajekt, polni penzion v Hotelu Luka, nabiranje zdravilnih zelišč, obisk oljčnega nasada z degustacijo in obiranje smokev ter vsakodnevno aktivnost Sekcije za zdravje, z Marjano.


PRIJAVE do 8. aprila na sedež kluba; po e-pošti ali po tel. 01/256-17-23.

Vplačila V CELOTI na račun, ki ga ima KKL pri banki Posojilnica-Bank Borovlje-Celovec, Hauptplatz/glavni trg 16, A-9170 Ferlach/Borovlje; IBAN: AT78 3910 2000 0250 3696; BIC: VSGKAT2K102.

Imejmo se fajn! Renata Picej

3 views

Recent Posts

See All
bottom of page