top of page
  • Writer's picturePffft Tsss

IZLET V LENDAVO IN MORAVSKE TOPLICE v soboto in nedeljo, dne 6. in 7. junija 2009

KLUB KOROŠCEV LJUBLJANA VAS VABI V LENDAVO in MORAVSKE TOPLICE


IZLET V LENDAVO IN MORAVSKE TOPLICE v soboto in nedeljo, dne 6. in 7. junija 2009


Obisk kulturnih in krajevnih znamenitosti, pestra kulinarika in degustacija vin, druženje ob živi glasbi, termalna razvajanja, kolesarjenje po čudoviti okolici Moravskih Toplic, učenje prvih udarcev golfa……ali preprosto, samo lenarjenje in uživanje v druženju…..za vsakega se bo nekaj »našlo«!


Prevoz s sodobnim avtobusom na relaciji: Ljubljana – Lendava in okolica - Moravske Toplice – Ljubljana


Nočitev:

MORAVSKE TOPLICE (1 dan: 6.6. – 7.6.2009)

  1. 1 nočitev z zajtrkom v 1/2, 1/2+2 in 1/4+2 apartmajih APARTMAJEV MORAVSKE TOPLICE 4**** ali

  2. 1 nočitev z zajtrkom v 1/2 in 1/5 apartmajih APARTMAJEV PREKMURSKA VAS 4****

Popusti: 10 % popust na vse termalne in wellness storitve termalnega kopališča Vivat.

POTEK POTOVANJA:

1. dan; 6.6.2009 Odhod avtobusa iz Ljubljane ob 9:00 uri s parkirišča v Tivoliju. Vožnja do Lendave. Po prihodu v Lendavo bo kosilo v Vinskem hramu Aleksander v Gornjih Moravcih (bograč+ajdovi žganci). Sledijo: - ogled Termalnega kopališča Lendava - ogled kulturnega doma v Lendavi - ogled Kapelice Sv. trojice - degustacija vina na vinotoču Cuk. Večerja v Tulpiki v Lendavi (ciganska pečenka, pražen krompir, ajdova kaša, sestavljena solata, jabolčni ter skutin zavitek). Večer bomo preživeli ob glasbi v živo in kozarčku resnice. Sledi vožnja do Moravskih Toplic in namestitev ter prenočevanje.

2. dan; 7.6.2009 Zajtrk v Termah 3000 ali v Termah Vivat. Prosto dopoldne za različne aktivnosti:

  1. igranje golfa z učiteljem

  2. kolesarjenje - obisk znanih energetskih točk

  3. različna razvajanja v termalnih kopališčih (bodisi Terme Vivat ali Terme 3000)

Popoldne okoli 16:00 ure odhod iz Moravskih Toplic in pozno kosilo na poti domov.

Cena izleta za člane KKL-a znaša 35,00 evrov po osebi.

Prijave do 1. junija 2009 na sedež društva. Plačilo izleta na račun društva do 2.6.2009.

Prijazno vabljeni.

Ljubljana, dne 8.5.2009


Za KKL:

Bojana Jurenec in Janko Arah


APARTMAJI:

MORAVSKE TOPLICE: APARTMA MORAVSKE TOPLICE 4**** Lega: Apartmaji so v novi apartmajski hiši v neposredni bližini termalnega kopališča Vivat in Term 3000. Nastanitev: Studio (cca 35 m²): bivalno-spalni prostor z raztegljivim kavčem in kuhinjsko nišo, opremljeno s steklokeramično ploščo, ventilatorsko pečico, hladilnikom, napo ter drugo kuhinjsko opremo. Kopalnica tuš/WC, terasa, TV. Apartma 1/2 + 2 (cca 50 m²): velik dnevni prostor z raztegljivim kavčem in kuhinjsko nišo, opremljeno s steklokeramično ploščo, ventilatorsko pečico, hladilnikom, pomivalnim strojem ter drugo kuhinjsko opremo. Kopalnica tuš/WC in pralni stroj, balkon, TV in spalnica s francoskim ležiščem. Apartma 1/4 + 2 (cca 70 m²): velik dnevni prostor z raztegljivim kavčem in kuhinjsko nišo, opremljeno s steklokeramično ploščo, ventilatorsko pečico, hladilnikom, pomivalnim strojem ter drugo kuhinjsko opremo. Kopalnica tuš/WC in pralni stroj, balkon, TV in dve spalnici s francoskim ležiščem. Ponudba: Apartmaji Moravske Toplice s štirimi zvezdicami ponujajo nadpovprečno velike in lepo opremljene apartmaje, ki bodo zadovoljili še tako zahteven okus. Če si želite namakanja in razvajanja v termalnih kopališčih ali kosila pri lokalnih ponudnikih kulinaričnih specialitet, so vam na voljo različni popusti in ugodnosti, ki jih kot dodatek k bivanju nudimo našim gostom.

MORAVSKE TOPLICE: APARTMAJI PREKMURSKA VAS 4****

Apartmajsko naselje sestavljajo hišice, katerih arhitektura ohranja tipične elemente arhitekture prekmurskih vasi. Po tej značilnosti je naselje tudi dobilo svoje ime. Na voljo so različni tipi apartmajev za 2+1, 3+1 oziroma 5 oseb. Cena aranžmaja vključuje neomejeno kopanje v bazenih hotela Termal ter v bazenskem kompleksu TERME 3000.

5 views

Recent Posts

See All
bottom of page