top of page
  • Writer's picturePffft Tsss

Krst pri Savici

Spoštovani člani KKL,


Naše partnersko društvo, Društvo slovensko-avstrijskega prijateljstva, nas vabi na recital g. Janka Krištofa. Bilčovski dekan gospod Janko Krištof iz avstrijske Koroške, nas bo ponovno razveselil in sicer z devetim recitalom na temo slovenske poezije. V sodelovanju z znanim koroškim pianistom Tončem Feinigom iz Sveč bosta uprizorila recital »KRST PRI SAVICI« našega najpomembnejšega pesnika Franceta Prešerna.


To pot nas vabi v Antonov dom pri Viški cerkvi v Ljubljani, Tržaška c. 85 in sicer v torek, 9. oktobra ob 19.45 uri. Janko Krištof posveča recital spominu na svojega pokojnega očeta in na pokojno podpredsednico farnega sveta v Bilčovsu Ani Reichmann.


Janko Krištof je dekan dekanije Borovlje in predsednik Krščanske kulturne zveze v Celovcu. S svojimi recitali želi zbujati čut za lepoto slovenske in svetopisemske besede.


Recital prirejajo Župnija Vič, Društvo slovensko-avstrijskega prijateljstva, ki je natisnilo plakate in vabila ter Klub koroških Slovencev v Ljubljani. Vstop je prost, dobrodošli so prostovoljni prispevki.


Na recital pridite z avtobusom št. 6, postaja je nasproti cerkve, ker je tam zelo malo parkirišč.


Lep pozdrav.


Janko Arah





1 view

Recent Posts

See All
bottom of page