top of page
  • Writer's picturePffft Tsss

PLANI IN VABILA KULINARIČNE SEKCIJE »KOROŠKA KUHARIJA«

V sredo, 20. julija 2016 ob 19. uri vabimo udeležence sekcije Koroška kuharija na poletno druženje v Ljubljani, v hiši naše članice in akademske slikarke Vide Slivniker, ki nas je ljubeznivo povabila.


Prosim, prijavite se takoj, najkasneje pa do vključno nedelje, 17. julija


Miri Vidmar na sms 041 391 259 ali e-mail mira.vidmar@gmail.com,


in boste dobili še ostale podatke.


· Naš član Edi Kopušar vabi to poletje udeležence Koroške kuharije na Kolpo. Za točen termin se dogovorimo na srečanju pri Vidi Slivniker.




· V torek, 25. oktobra 2016, ob 17. uri planiramo v BTC (v hali 7, to je v Varstveno- delovnem centru CUDV Draga) prav posebno srečanje. Pripravljali bomo stare koroške jedi iz ajde. Ali veste, da ajda sploh ni v sorodu z žiti, med bližnjimi sorodniki sta ji rabarbara in kislica?!Še marsikaj novega in zanimivega bomo izvedeli ta večer.


Akademik in profesor Ivan Kreft, doktor agronomskih znanosti in genetik, ki je tudi Ambasador Republike Slovenije v znanosti in največji strokovnjak za ajdo v Sloveniji, se nam bo pridružil in z nami delil svoje enormno znanje in vedenje o ajdi.



VABILO: število udeležencev na kulinaričnih druženjih Koroška kuharija praviloma ni omejeno, PRISRČNO VABLJENI, da se nam pridružite še drugi člani Kluba Korošcev Ljubljana.


Vas zanima cena? Polovico stroškov najema prostora in ceno surovin razdelimo na število udeležencev, doslej je bilo največ 15,00 €.



Doroteja Omahen, vodja kulinarične sekcije KKL Koroška kuharija

1 view
bottom of page