top of page
  • Writer's picturePffft Tsss

Poročilo z Diplomatske regate 2018

Člani KKL smo se v okviru Jadralske sekcije v soboto 9. septembra 2018 udeležili 16. Diplomatske regate v Izoli. Dočakal nas je sonček kot naročen za en prečudovit dan na jadrnici Metka.


Regate se je udeležilo več kot 500 udeležencev v 44 jadralnih posadkah ter več kot 120 diplomatov, med njimi 25 veleposlanikov in 12 konzulov. Tokrat smo jadrali pod zastavo Republike Južne Afrike in sprejeli na krov simpatično Nevenko Črešnar Pergar.


Ekipa je bila odlično uigrana, del je poskrbel za uspešno plovbo, del pa za želodčke in žejo, smeha in zabave v sproščenem vzdušju in prijetni družbi ni manjkalo. Tako smo odjadrali predpisane 3 kroge v do sedaj rekordnem času in imeli še dovolj časa za skok v še toplo morje! Na koncu smo uspešnemu jadranju nazdravili s kozarcem penine in cel dogodek zaključili s slavnostno večerjo.


Cela ekipa (Danijela, Doroteja, Evita, Irena, Jasna, Boris, Pavel) se iskreno zahvaljuje našemu predsedniku in vodji Jadralske sekcije za še eno nepozabno druženje in se že veselimo naslednjega J .



Jasna Rozman Marčič

8 views

Recent Posts

See All
bottom of page