top of page
  • Writer's picturePffft Tsss

Prvo popočitniško srečanje letos, v četrtek, dne 1. septembra 2011 ob 19. uri v trgovini RED SHOP

Spoštovani člani KKL-a,


Vabim vas na prvo popočitniško srečanje letos, ki bo


v četrtek, dne 1. septembra 2011 ob 19. uri (OB SEDMIH) v trgovini RED SHOP, Gornji trg 24, Ljubljana,


na katerem nam bo ga. Nada Krivokapić Črešnik predstavila temo "POPESTRITEV V SPOLNOSTI."


Nada Krivokapić Črešnik je bila rojena 1954 leta v Slovenj Gradcu in stanuje v Ljubljani, Smrtnikova 5 že 45 let. Po končani visoki šoli za organizacijo dela se je zaposlila kot organizator - komercialist. Bila je uspešna organizatorka v propagandi. Sodelovala je s privatnimi tiskarji, oblikovalci ter drugimi izdelovalci artiklov za propagando. Ves čas si je želela, da bi delala samostojno in 1990. leta je zbrala pogum ter se podala med samostojne podjetnike.


O sebi je napisala:


"Ja, res je bilo potrebno zbrati pogum, saj se je to dogajalo 1990. leta - še v bivši Jugoslaviji, ko je bilo malo samostojnih podjetnikov. Bili smo prvi z erotično ponudbo, orali smo ledino, danes pa se v erotične trgovine vstopa kot v vse ostale. Bila sem zelo uspešna samostojna podjetnica 20 let, lani pa sem prepustila posle sinu. Kljub temu, da sem se upokojila, delam veliko več kot prej, še vedno pomagam z nasveti sinu. A delam drugače - za dušo."


Sedaj prihaja njeno novo obdobje, ki ga ne zna opisati, a se veseli, saj bo postala babica. Njene vrstnice ji zagotavljajo, da je to čudovit občutek.


V četrtek zvečer nam bo predstavila svojo trgovino, prvi RED SHOP pri nas, kamor nas vabi z "Vstopite, dobrodošli. Odprite vrata v svet Erotike."


Ljubljana, dne 22.8.2011


Predsednik: Janko Arah


P.S. Članarino za leto 2011, ki znaša 20 EUR, lahko poravnate z nakazilom na transakcijski račun kluba.

2 views

Recent Posts

See All
bottom of page