top of page
  • Writer's picturePffft Tsss

Redno mesečno srečanje »za okroglo mizo«

Spoštovani člani KKL-a,


Vabim vas na redno mesečno srečanje »za okroglo mizo«, ki bo


v četrtek, dne 3. septembra 2009 ob 20,00 uri


v kavarni »KAVA – ČAJ« – SLAMIČ, Kersnikova ulica 1, Ljubljana.


Na okrogli mizi se nam bo predstavil JOŽE BRUS.


Jože Brus se je rodil 15.07.1966 v Slovenj Gradcu na Koroškem, že vrsto let prebiva na Notranjskem v okolici Cerknice ter deluje pretežno v Ljubljani.


Kljub poklicni poti, ki ga je vodila v smer lesarstva, tapetništva in uspešno vojaško kariero, se je leta 1995, ki je bilo zanj prelomno, odločil za kariero na medijskem - radijskem področju. Najprej je deloval kot moderator na lokalnih radijskih postajah in kasneje kot raziskovalni novinar za nacionalno televizijo in večje radijske postaje, preizkusil pa se je tudi kot pisec člankov za tiskane medije.


V letu 2005 je Jože Brus ustanovil svoje lastno podjetje BRUS MEDIJI, Družba za tržno komuniciranje, d.o.o., ki se ukvarja predvsem z radijsko dejavnostjo, ob tem pa še z izdajanjem revij in poslovno tržnim svetovanjem. Družba je tudi izdajatelj edinega poslovnega radia v Sloveniji z dovoljenjem za oddajanje v vseh uradnih jezikih Evropske unije – radia Europa 05. Radijska postaja Europa 05 s frekvenco 87,6 MHz je odraz življenjskih in medijskih izkušenj Jožeta Brusa, njen evropski, poslovni in izobraževalni program pa je edinstven, kot njegov način medijskega delovanja. Ta se odraža in krepi z njegovo predrznost, lažno frivolnim dojemanjem realnosti in poslušalcem izzivnim predstavljanjem družbeno socialnih situacij, pri čemer je osnovni namen, tega komercialnega radia v popolnoma zasebni lasti, spodbuditi pluralnost mišljenj in pluralnost medijev.


Ljubljana, dne 31.8.2009


Predsednik: Janko Arah


P.S. Članarina znaša € 20,00 in jo lahko plačate na transakcijski račun našega društva.

21 views

Recent Posts

See All
bottom of page