top of page
  • Writer's picturePffft Tsss

Telo kot kelih energije – Dugi otok

Sekcija za življenje pri pri KKL

Telo kot kelih energije – Dugi otok

V Hotelu Luka, v kraju Luka na Dugem otoku in v zaledju Zadrskega arhipelaga, bomo skušali uravnati svojo energijo, iskati poti do prepoznave svojih fizičnih in psihičnih problemov ter se posvetili potem do zdravja in dobrega počutja.


Sreča prihaja z zdravjem in zdravje je enotnost telesa, duše in duha. Različni zdravstveni sistemi ga razlagajo različno in vsakomur je dopuščeno, da si izbere takšnega, ki mu najbolj ustreza. Klasičnega in alternativnega, iz sveta Azije, Bližnjega Vzhoda ali od koderkoli drugod... Dejstvo je, da je na našem planetu vse povezano, soodvisno in v nenehnem izravnavanju ravnotežja.


Marjana Mlinar Močnik

Marjana Mlinar Močnik, holistična terapevtka, svoje znanje o zdravju in dobrem počutju izpopolnjuje in neguje že 28 let ter ima certifikate Shiatsu terapevta, certifikat o nacionalni poklicni kvalifikaciji za maserko, certifikat za tajsko masažo in refleksoterapijo, certifikat Academy of Wudang Taoist Wushu Arts za Tai Chi in Chi-gong ter dva meseca izobraževanja pri dveh priznanih zdravnikih v Wudang Shanu na Kitajskem. Poleg tega ima za seboj enoletno Šolo za poslanstvo, kjer so predavali psihiatri, psihoterapevti, antropologi, psihologi. Množico seminarjev in pridobljena znanja iz področja tradicionalne kitajske medicine, akupresure, bioenergetike, različnih meditacij, seminarjev s področja zdrave prehrane. Svojo terapevtsko dejavnost profilira v smeri uravnavanja energij v telesu, na osnovi izkušenj pridobljenih iz različnih šol, praks in tehnik, ki jih danes kot simbiozo znanja posreduje za lajšanje bolečin, pridobivanja dobrega počutja in aktiviranje človeških samoozdraviltvenih procesov v telesu.


Predviden potek dela na Dugem otoku:

Vsako jutro bomo v hotelski predavalnici/ali na prostem pod drevesi pred hotelom izvedli teoretični in praktični del obravnavane tematike. Predvideni sta dve uri, po potrebi in glede na željo posameznikov se individualni tretmaji lahko nadaljujejo oz. se po dogovoru izvedejo v popoldanskem času.


Tematiko, ki jo bomo obravnavali na Dugem otoku, bomo črpali iz nabora:

KAKO ZAČETI DAN IN KAKO VZPODBUDITI SAMOOZDRAVITVENE PROCESE V TELESU.

ZAKISANO TELO in osteoporoza ter ostale težave, ki jih povzroča kandida.

STRES (dihanje, čiščenje po čakrah, zdravilni zvoki in zdravljenje z zvokom, masaža...).

5 TIBETANTSKIH ZDRAVILNIH ZVOKOV za harmonijo duše in telesa.

POMLADITVENI CHI-GONG.

SHIATSU MASAŽA OBRAZA – SAMOMASAŽA.

MASAŽA TOČK ZA URAVNAVANJE ENERGIJ V TELESU.

KATERI SO OSNOVNI POGOJI, DA BO HORMONSKI SISTEM MOČAN IN PRAKTIČNE VAJE, tudi za zmanjševanje inkontinence.

HRBTENICA in sklop vaj.

ŠČITNICA in ODPRAVA TEŽAV, POVEZANIH Z NJO.

HRANA, ki krepi ali pa slabi delovanje organov, in različni domači dodatki k hrani.

KAKO SI POMAGAMO SAMI brez jemanja sintetičnih zdravil (različni bolezenski znaki).


Marjana Mlinar Močnik; 051/305 - 336

1 view

Recent Posts

See All
bottom of page