• Pffft Tsss

TIRS v. KKL

Spoštovani,


Sporočam vam, da je postopek, ki ga je Tržni inšpektorat Republike Slovenije (TIRS) uvedel zoper Klub Korošcev Ljubljana junija 2014, pravnomočno ustavljen (sklep z dne 15.7.2015). TIRS namreč, v skladu s pričakovanjem, ni ugotovil nobenih kršitev zakonov in drugih predpisov v zvezi z društvenim izletom v Maroko. V postopku je sodelovalo 5 (PET) tržnih inšpektorjev in sicer: Feri Duška, Katja Bitenc, Blanka Jakšič, Mirana Omerzu in glavna tržna inšpektorica Andrejka Grlič.


Postopek je, kot je razvidno iz popisa zadeve, začela po uradni dolžnosti tržna inšpektorica Duška Feri, in sicer na podlagi anonimne prijave po telefonu z dne 19.5.2014. Anonimni telefonski prijavi naj bi bil priložen pisni izpisek društvene spletne strani (!?). O tem se še nismo mogli prepričati, saj nam TIRS še vse do danes ni omogočil vpogleda v celotni spis.


Društvo pozdravlja zaključek postopka, ob tem pa ostaja grenak priokus zaradi vseh kršitev, ki jih je bilo društvo deležno v tem postopku.


Lep pozdrav


Janko Arah


TIRS_Sklep o ustavitvi postopka_15072015.pdf

0 views

Recent Posts

See All

Novoletno srečanje društvenih članov

Spoštovani člani KKL, Letošnje novoletno srečanje društvenih članov bo v četrtek, dne 12.12.2019 z začetkom ob 18,00 uri v gostilni Šestica. Gostilna je pripravila decembrske menije, pri čemer se mora